onsdag 23. november 2011

Siste samling unnagjort.....

Så er altså siste samling på rektorutdanninga unnagjort, og bare innspurten gjenstår. Alle samlingene har vært veldig bra og inspirerende. Mellomperiodene mellom samlingene har vært for min del variable. Den siste mellomperioden har vært mest effektiv for min del. Kniven begynner jo å nærme seg strupen både når det gjelder innlevering av oppgavene, og når det gjelder avstemming for eller imot LP-modellen på skolen min (Støren barneskole). Spennende!
Imorgen er det "kvarteret" på skolen, denne gangen for mellomtrinnet. 6.trinn har ansvar, og som regel varer det mer enn ett kvarter. Med jevne mellomrom samles småtrinn eller mellomtrinn. Her vises elevarbeider frem, sanger synges, informasjon blir gitt, miljøpris blir delt ut og elevene får øve seg på å både opptre og være tilskuere. Dette siste i seg selv er viktige læringsmål.
Mandag tennes julegrana på skolen. Vi foretar en kort markering ute på skoleplassen med alle elevene samlet, med elevrådet som ansvarshavere. Noen julesanger synges og markerer at nå går vi inn i en hektisk men koselig høytidsmåned. Hektisk både privat og på skolen. Juleverksteder skal gjennomføres både på SFO og i de ulike gruppene på skolen. Drivende foreldre skal dra igang juleavslutninger hvor blomster deles ut. Blir flott dette..............vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar