onsdag 23. februar 2011

VM-ski

Blir litt ute av bloggverdenen noen dager nå. Tur til ski-VM står for døren!

mandag 21. februar 2011

Vurdering

På siste samling som ble avsluttet nå før helga tok jeg med meg spesielt dette med vurdering som var torsdagens tema. Grunnen er at vi på skolen nå er midt oppi prosjektet vurdering for læring. Dette er et prosjekt som kommunene Midtre-Gauldal, Rennebu og Melhus samarbeider om. Noe av det som ble sagt om dette på samlingen vil jeg ta med meg tilbake til personalet. Vi hadde en felles start på dette i november 2010. Videre jobbes dette jevnlig med nå på hver enkelt skole. Vi har blant annet gått grundig gjennom boka "Vurdering for læring i klasserommet" av Trude Slemmen. 7.mars er det nettverksamlinger for vår del. Da skal vi presentere for våre to samarbeidsskoler i Melhus kommune hva vi har jobbet med til nå, og hvilken del av vurderingspraksisen vi eventuelt har endret. Innimellom dette hadde vi i januar en ledersamling hvor vi sammen planla hva som skulle foregå på de kommende nettverkssamlingene.
På personalmøtene på Støren barneskole har vi fått igang en fin diskusjon rundt temaet. Vi har valgt lesing som spesielt satsingsområde. Vi har ressonert oss frem til at vi driver med mye bra innen temaet hos oss, men og at vi har et bra forbedringspotensiale.
Er spent på fortsettelsen nå etter vinterferien....da får vi ekstern hjelp fra leder av prosjektet Ingrid Sjoner.

fredag 18. februar 2011

Min første blogg er et faktum...

Ja, da er jeg igang.....det måtte jo skje at også jeg skulle bli en blogger. Er litt spent på dette, i positiv forstand, og gleder meg til fortsettelsen. Blir spennende og forhåpentligvis lærerikt å både blogge selv, og lese andre sine (sikkert etterhvert) glimrende blogger.

God helg.